Diensten

Om het gebruik van een digitale leeromgeving succesvol te maken is een integrale aanpak nodig waarin de digitale omgeving, het didactisch concept en de inhoudelijke expertise met elkaar zijn verbonden. Creblz ondersteunt al deze activiteiten.
Onze onderwijskundigen ondersteunen u bij vragen over didactische keuzes, die samenhangen met het in gebruik nemen van de digitale leeromgeving Eurekos en het concept van  blended learning waarin digitaal leren de organisator is van het leerproces.

Onze organisatieadviseurs kunnen u adviseren bij de keuze van de juiste veranderkundige aanpak bij de implementatie van Eurekos en een nieuw didactisch concept. Ook beschikken wij over expertise en capaciteit om u van dienst te zijn bij het projectmatig implementeren van dit nieuwe digitale concept. Hierbij werken wij samen met de gerenommeerde adviesbureau Van Aetsveld, specialist in verandermanagement en projectmanagement.

Daarnaast leveren wij ondersteuning bij het technisch gebruik van CreBL in de vorm van een helpdesk waarvan u op werkdagen van 09.00 tot 21.00 gebruik kunt maken.

Eurekos is gratis!

Om docenten en onderwijsontwikkelaars in staat te stellen hun onderwijs ingrijpend te veranderen, is Eurekos geheel gratis. Via ons contactformulier kunt u een gratis account aanvragen. Via dit account kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden die Eurekos biedt. Uiteraard zijn wij ook graag bereid een presentatie of workshop te verzorgen waarin wij de mogelijkheden van Eurekos toelichten en u zelf kunt ervaren hoe het platform werkt.