Consultancy en projectmanagement

Consultancy en projectmanagement

  • Onderwijskundige kennis en ervaring
  • Gedegen ervaring projectmanagement
  • Maatwerk

De organisatieadviseurs van Creblz International begeleiden bij de implementatie van het leerplatform en nieuwe didactische concepten. Daarbij wordt nauw samengewerkt met specialisten in verander- en projectmanagement.

Wij hebben kennis van en ervaring met de implementatie in complexe organisaties. Wij doen dat met een toegewijd, vakkundig en opdrachtgevergericht kernteam dat beschikt over specifieke kennis van blended leeromgevingen en de techniek die daarbij komt kijken. Zowel de onderwijskundige, projectmatige als technologische kennis en ervaring zijn geborgd. Wij hebben kennis en ervaring met beproefde methodes die wij toepassen, zoals het gebruikerspanel, het organiseren van flash workshops, het begeleiden van veranderingen volgens de ADKAR-methode (deel uitmaken van de projectleiding en het werken volgens een Agile aanpak).

Onze resultaten geven succesvolle implementaties van Eurekos binnen complexe organisaties.
Samen met een van onze opdrachtgevers heeft Creblz International in twee jaar tijd meer dan 700 trainingen ontwikkeld.

Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Creblz International richt zich op uw wensen. Samen met u ontwerpen wij het beste antwoord op uw vraag, zodat ons platform Eurekos perfect bij u past.

Daarnaast kunt u op werkdagen van 8:00 tot 18:00 terecht bij onze helpdesk met uw technische vragen.